· 

Boekpresentatie in de Boekenweek ’Waar hemel en aarde elkaar kussen’

In de nieuwe roman van Elizabeth van den Dries vertelt een oudere vrouw hoe ze in het land van weten en vergeten terechtkomt.

Boekhandel 't Spui

Dementie. Ze neemt je aan de hand mee in dit niemandsland waar je verloren rondloopt, soms wanhopig en boos, soms helder en licht. Hoe vind je hierin de weg terug naar wie je dacht te zijn? Een roman waarin een intiem, warm en liefdevol portret getekend wordt van een bijzondere wijze vrouw, Apolonia.

Het is inmiddels het negende boek van de Zeeuwse schrijfster. Eerder schreef zij vijf kinderboeken, een gedichtenbundel, een roman en een zee-verhalenboek met interviews. Er zal ook een muzikale verrassing plaatsvinden tijdens deze presentatie!

18 maart van 14.00 – 15.30 uur

Boekhandel 't Spui

Aanmelden voor de boekpresentatie is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld.

Reactie schrijven

Commentaren: 0