· 

Zeeuwse en Antwerpse studenten werken samen aan thema’s uit gezondheidszorg

De HZ ontvangt deze week ruim vijftig studenten van verschillende opleidingen van drie hogescholen en de universiteit in Antwerpen.

HZ Vlissingen Edisonweg © Multranet Media

Zij gaan met HZ-studenten Social Work (voltijd en deeltijd), Verpleegkunde (voltijd) en Pedagogiek (deeltijd) samenwerken aan casussen uit de gezondheidszorg en rondom ethische dilemma’s. Ze doen dit in het kader van de module ‘Interprofessionele Samenwerking In de Gezondheidszorg’ (IPSIG).

Samenwerken staat centraal. Op vrijdag 10 maart komen de studenten samen in een (online) forum. Hier presenteren zij hun inzichten rondom de thema’s beleid, ethiek, patiënt en team. Hierna volgt een gesprek met een panel waarin ook externe professionals zitten.

Reactie schrijven

Commentaren: 0