· 

Zeeuwse Middag in De Hollandsche Hoeve

Je kunt er luisteren naar diverse verhalen in dialect. Of ga eens langs bij de kaarsenmakerij, de weverij, de hoedenmaakster, de poppendokter of de striptekenaar.

Ambachtscentrum De Hollandsche Hoeve

Verder is er volop bedrijvigheid in de smidse en de wagenmakerij. Buiten is de hoefsmid bezig een paard te beslaan.Ja, even die kenmerkende geur van vroeger opsnuiven. Het kan die middag allemaal. En verder is er een interessante show te bewonderen van Zeeuwse klederdrachten. Een unieke kans om een mooie selfie te maken. Bij binnenkomst staan er koffie en een heerlijke Zeeuwse bolus op u te wachten.

De organisatie van deze gevarieerde streekdag is in handen van de Vrienden van de Travalje en de Zeeuwse Dialectvereniging. Gratis parkeren kan bijna vóór de deur. Deelname is € 5,00, te voldoen op rekeningnummer NL 96 INGB 0656 2500 46 van de Zeeuwse Dialectvereniging met vermelding van uw postcode en adres.

Genieten van de Zeeuwse Middag? Dat kan op zaterdag 15 april in het 0verdekte Ambachtscentrum van De Hollandsche Hoeve, Kattendijksedijk 27, 4463 AL in Goes.

Reactie schrijven

Commentaren: 0