· 

Aldi Vlissingen de mooiste Aldi van de Wereld? Natuurlijk wel!

Vlissingen 8 maart 2023 – Op vrijdagochtend 10 maart wordt om 08.00 uur de nieuwe ALDI-vestiging aan de Coosje Buskenstraat 133 in Vlissingen feestelijk geopend.

Groenteafdeling Aldi Vlissingen  © Multranet Media

De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. De winkel in Vlissingen biedt hiermee de meest recente ALDI-formule. Zo liggen direct bij binnenkomst versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees. Ook komt de geur van afgebakken brood je meteen tegemoet. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

Kraskaarten en tegoedbonnen voor de eerste vierhonderd klanten
Altijd prijs bij de feestelijke opening van ALDI Vlissingen? Natuurlijk wel! Kras en win. De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als een soundbar en blender of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis herbruikbare ALDI-tas. Iedereen is van harte welkom.

Foodtruck
Zin in een feestje? Natuurlijk wel! Om de openingsdag compleet te maken staat er een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van ALDI bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel
Duurzaamheid als één van de belangrijkste pijlers voor ALDI? Natuurlijk wel! Elke dag werken we aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken we regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de bouw, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten we de winkels zo duurzaam mogelijk in.

De nieuwe winkel aan de Coosje Buskenstraat 133 in Vlissingen beschikt over 75 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.
Kijk hier voor meer informatie.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  john klomp (vrijdag, 10 maart 2023 10:39)

  Het ziet er allemaal mooi uit maar op me scootmobiel moest ik met de lift niet de roltrap, blijkt de lift te klein voor een standaard scootmobiel �, dus dan toch maar via de roltrap.
  Een kleine past wel goed maar degene die je standaard krijgt van de gemeente past dus net niet in de lift.
  Zie dat met de wat oudere scootmobiel rijders niet gebeuren via de roltrap.

  Dat gaat nog een dingetje worden.