· 

Meet & Greet Eva Posthuma de Boer – Boekhandel ‘t Spui

Boekenkweekactiviteit - Op donderdag 16 maart, in de Boekenweek, van 16:30-17:30 uur zal Eva Posthuma de Boer te gast zijn bij boekhandel ‘t Spui in Vlissingen en vertellen over haar roman De hand van Mustang Sally. Aansluitend zal zij signeren.

Boekhandel ’t Spui

De hand van Mustang Sally van Eva Posthuma de Boer laat aangrijpend en geloofwaardig zien hoe tragische gebeurtenissen vele generaties kunnen doorwerken. Favoriet van ’t Spui en Mezza Boek van het jaar 2022!

Eva Posthuma de Boer is schrijfster van romans, kookboeken en columns. Van haar verschenen de romans Eindeloze dagen, Lichthart, De Comedy Club, Ica en En het wonder ben jij. Ze publiceerde verschillende kookboeken: Voer voor Vrienden , Eva’s Keukenkast, en de reeks ‘Keukenkastjes'. Ze kookt geregeld op tv bij diverse programma’s en op de website Foodtube.nl. Als columniste werkt ze o.a. voor Het Parool, en sinds 2018 voor de Volkskrant.

Eva Posthuma de Boer

Donderdag 16 maart
Boekhandel ’t Spui
Oude Markt 5

Reactie schrijven

Commentaren: 0