Let's stick to Zeeland is een ode aan Stichting Lost Key

Inmiddels zijn we tot aflevering 19 gekomen van onze autoshow waarin we indie bands/artiesten promoten. Tevens kan ook een kunstenaar zich presenteren via Line in - Line out.

Meestal 4 autotunes van bands/artiesten met verschillende stijlen. Zeeuwen hebben voorrang. De autoshow is een ode aan Stichting Lost Key waarmee we ons vrijwillig hebben ingezet voor de Zeeuwse muzikanten. Gestart met Jack en Servan om professionele oefenruimtes op te zetten in Zeeland. Dat probeerden we door samenwerking met organisaties, de gemeenten op Walcheren en de provincie Zeeland. Dat lukte ons niet, echter kwamen er wel andere initiatieven op het gebied van oefenruimtes van de grond.

We hadden wel jaarlijks een festival met Zeeuwse bands/artiesten, een kwartaalblad Bikkel !!! en Lost Key avonden in jongerencentrum Midgard. Ook was er een Lost Key auto die promo deed, maar die kwam niet meer door de keuring. De stichting hield op den duur op te bestaan na een bestaan van ongeveer 10 jaar. Let's stick to Zeeland is een ode aan alle mensen/ bands/ artiesten die ons geholpen hebben. Liefde voor de muziek, jij weet of je erbij
was :).

Reactie schrijven

Commentaren: 0