· 

Woon & Energiemarkt ZB Bibliotheek

Bent u op zoek naar een nieuwe woning of denkt u na over het verduurzamen van uw bestaande woning? Kom dan op zaterdag 25 maart tussen 10.00 en 14.00 uur naar de gratis toegankelijke Woon- & Energiemarkt in de ZB Bibliotheek van Zeeland in Middelburg.

Foto ter illustratie  © Pixabay

Woonmarkt
Op de Woonmarkt krijgt u informatie over verschillende nieuwbouwprojecten binnen de gemeente Middelburg. De grote projecten zoals Mortiere, Essenvelt, Veersepoort en Rittenburg zijn hier aanwezig, maar ook de kleinere projecten zoals Laurenshof (Sint Laurens) en Sprinkhof (Arnemuiden) presenteren zich op deze dag. Of u nu op zoek bent naar een appartement, levensloopbestendige woning, eengezinswoning of vrije kavel. Door de diversiteit aan projecten binnen de gemeente is er een uiteenlopend aanbod beschikbaar.

De Rabobank geeft extra toelichting over de mogelijkheden van hypotheekverstrekkers bij duurzame woningen. Notariskantoor De Zeeuwse Alliantie geeft een toelichting op de notariële zaken waar u op moet letten bij het aankopen van een woning.

Energiemarkt
Op de Energiemarkt kunt u de mogelijkheden bekijken voor het verduurzamen van uw woning. Verschillende partijen zijn op deze dag aanwezig. Het plaatsen van zonnepanelen, het isoleren van uw woning, mogelijkheden voor subsidies, hulp van Energiefixers óf het aanleggen van een duurzame tuin? Over al deze onderwerpen kunt u op deze dag informatie inwinnen. Er vinden lezingen plaats hoe u een klimaatadaptieve tuin aanlegt en IS Oenergy geeft u een kijkje in het verduurzamen van uw woning met de daarbij komende kosten.

Datum en tijd: 25 maart 2023 10.00 – 14.00 uur
Adres bibliotheek: ZB Bibliotheek van Zeeland Kousteensedijk 7,
Middelburg
Toegang gratis

Reactie schrijven

Commentaren: 0