· 

Dierenvriend een tikkeltje eigenwijs uniek en dol op dieren!

In de Walstraat 87 in Vlissingen is sinds kort een nieuwe dierenwinkel geopend. Daar kun je terecht voor alles voor honden, katten, knaagdieren en vogels. 

Ferdi geeft uitleg aan klant in de Dierenvriend winkel © RTV Vlissingen

De Dierenvriend winkel is te vinden in het voormalige pand van Vero Moda in de Walstraat naast Albert Slinger Lederwaren. RTV Vlissingen ging vrijdagmiddag 24 maart voor de rubriek 'Vlissingse zaken' langs om een kijkje te nemen in de winkel die op 11 maart open ging.

Fysieke winkel
Ongeveer 8 maanden geleden begon Ferdi de online dierenwinkel Dierenvriend.nl, waar waar iedereen in Nederland terecht kan. En dat was gelijk al een groot succes, zodat het idee ontstond om een fysieke winkel te gaan beginnen. Ferdi: “In ons klantenbestand zijn ook veel ouderen, en die vinden het fijn om rond te kunnen kijken en het een en ander ook zichtbaar vast kunnen pakken en voelen, en dat kan nu via de  fysieke winkel”. 

Tikkeltje eigenwijs, uniek en dol op dieren
In de winkel zijn alle dierbenodigdheden en dierverzorging te koop en het assortiment zal de komende tijd nog verder worden uitgebreid. Ferdi: “De formule en alles wat je in de winkel kunt vinden is helemaal door mezelf bedacht, en het heeft niets met een franchiseformule te maken. Nu ben ik een tikkeltje eigenwijs, want zo makkelijk was het niet. Neem bijvoorbeeld hondenvoer. Voor het perfecte hondenvoer moest ik niet alleen betalen voor de inhoud, maar ook voor de mooie verpakking met sierlijke logo's. Logisch, maar de gedachten dat het goedkoper kon zonder die luxe zak heeft me er toe gezet verder te zoeken. En alles wat ik heb gevonden de producten die wij zelf gebruiken en waar wij achter staan vind jij nu hier via onze webshop en in de winkel".

Bezorgen
“Ik heb zelf brokjes laten ontwikkelen en verkoop die in emmertjes vanaf 4 kilo. Wie ze eerst wil uitproberen kan ook een kilo kopen. Verder hebben we ook graanvrij en hypoallergeen voer van Riverwood en verkoop ik ook diepvries vlees. En is het zwaar of onhandig dan bezorgen we ook aan huis.”
Meer informatie kun je vinden via de website dierenvriend.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0