· 

Jaarlijkse Wijkdag Paardoes 27 mei

Op zaterdag 27 mei organiseren wij onze jaarlijkse open dag, of zoals wij het noemen, de Wijkdag. Op deze dag willen wij mensen vanuit verschillende achtergronden en diverse niveaus samenbrengen, en hen kennis laten maken met ons bedrijf.

Archieffoto Wijkdag Paardoes  © RTV Vlissingen

Dit doen wij door leuke activiteiten te organiseren, waar iedereen vanuit de wijk aan mee kan doen, zoals; een mini playbackshow, diverse kinderspelen (denk aan hoefijzer versieren, blikgooien, etc), demonstraties als schaapscheren; handboogschieten; ponyrijden, u kunt mee rijden met paard en wagen of een prijs winnen bij de loterij.  

Ook zijn er verschillende eetgelegenheden, zoals Toko Soerin aanwezig. De toegang is gratis en u bent meer dan welkom om tussen 09.00 en 16.00 uur langs te komen. Er zal een live band zijn en diverse muzikale optredens. Ook worden er dans workshops verzorgd en geeft obrassamba een show.
 
De locatie van het evenement is Bosweg 8 in Vlissingen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0