· 

Vrijmarkt druk bezocht tijdens Koningsdag

De vrijmarkt in de binnenstad van Vlissingen trok 27 april 2023 tijdens Koningsdag een groot aantal bezoekers.

Spuistraat Vlissingen  © RTV Vlissingen

Vooral in de Spuistraat en de Walstraat was het gezellig druk, via diverse aangewezen straten (11) in de stad werden tweedehands spullen aangeboden voor de verkoop. Boeken, elektrische apparatuur, schilderijen, oude platenspelers, speelgoed, van alles en nog wat, je kon het allemaal vinden op de vrijmarkt in Vlissingen.

Muziek
Ook waren er op verschillende plekken muzikale evenementen, Koninklijke Harmonie Ons Genoegen gaf van 11.00-12.00 uur een Oranjeconcert in de Sint Jacobskerk. En in de Walstraat bij café Van Uus traden diverse bands op zoals No Exit, Onder NAP en de coverband The Mosquitos.

Overige activiteiten
In de wijk Paauwenburg waren er in de ochtend Koningsdagspelen voor leerlingen van basisscholen Louise de Coligny & Theo Thijssen. In speeltuin De Souburgt in Oost-Souburg waren er van 13.00-19.00 uur diverse kinderspelen en om 12.00 uur een optocht met versierde fietsen. En muziekvereniging Vlijt en Volharding gaf om 15.00 uur een concert in de tuin van Nieuw Bachtenpoorte aan het Oranjeplein in Oost-Souburg.

Reactie schrijven

Commentaren: 0