· 

Buurtcafé 4 mei thema: 'Koester het verleden en laat je verbazen.'

Iedere eerste donderdag van de maand is er in ZB Bibliotheek Vlissingen van 10.00-12.00 uur het Buurtcafé. In het Buurtcafé staat ontmoeten en verbinding met elkaar centraal.

ZB Vlissingen © RTV Vlissingen

Inwoners kunnen informatie met elkaar delen, van elkaar leren en er is tijd voor een kopje koffie met een praatje. Op deze manier leren de inwoners hun buurtgenoten kennen en hopen we de leefbaarheid in de stad te vergroten. Inloop is vrij, u hoeft zich niet aan te melden.

Thema
Ieder Buurtcafé staat in het teken van een bepaald thema. De onderwerpen hebben te maken met de actualiteit of met de stad. Inwoners kunnen zelf ook thema’s inbrengen. Het thema op 4 mei is 'Koester het verleden en laat je verbazen.' Een medewerker van de Zeeuwse bibliotheek toont en vertelt over bijzondere stukken uit het archief.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Evelien Vos (maandag, 01 mei 2023 07:18)

    vertelt

  • #2

    Redactie (maandag, 01 mei 2023 15:04)

    Dank voor uw reactie, verteld aangepast in vertelt!