· 

Westerschelde Ferry deelnemer Open Havendag

Op 6 mei opent North Sea Port ter ere van de Open Havendag de deuren voor een bijzondere kijk in de haven. De Westerschelde Ferry is één van de deelnemers van deze unieke dag.

Westerschelde Ferry  © Multranet Media

Presentatie directeur Wiljan Vloet
Naast dat er aan boord gestapt kan worden voor een vaart, geeft directeur Wiljan Vloet een presentatie over de ontwikkelingen van de afgelopen jaren en de toekomst van de Ferry. Om 13.18 uur vertrekt de Westerschelde Ferry vanuit Vlissingen naar Breskens. Op deze vaart kunnen bezoekers luisteren naar een presentatie van Vloet.

Rond kijken aan boord van de Ferry
Vloet zal onder andere meer vertellen over de duurzame groei van de Ferry en de nieuwe doelgroepen en markten waarop de Westerschelde Ferry ons gaan richten. Na de presentatie mogen de passagiers vrij aan boord rondkijken. Om 15.18 uur vertrekt de Ferry nog een keer vanuit Vlissingen naar Breskens. Ook tijdens deze overtocht zal Vloet over de innovatie van de Ferry vertellen en kan er nadien rondgekeken worden aan boord.

Praktische informatie
Aanmelden kan via deze website
Bij het station in Vlissingen (naast de terminal) vertrekt er ieder half uur een pendelbus naar de Open Havendag in Vlissingen. Mensen vanuit Zeeuws-Vlaanderen kunnen dus gemakkelijk met de Ferry en de pendelbus naar de Open Havendag.

Reactie schrijven

Commentaren: 0