· 

Dit was het Bevrijdingsfestival Zeeland 2023

Op 5 mei 2023 werd voor de 31e keer het Bevrijdingsfestival georganiseerd door Cultuurwerf in Vlissingen in opdracht van de gemeente Vlissingen en de Provincie Zeeland. 

© RTV Vlissingen

Het festival vond plaats in het Scheldekwartier (rondom het Dok) en in de binnenstad van Vlissingen. Het Bevrijdingsfestival begon om 13.00 uur en eindigde om 00.00 uur. Om het festival voor bewoners en bezoekers vlot en veilig te laten verlopen, waren er extra maatregelen genomen. Ook dit jaar trok het festival weer een groot aantal bezoekers.

Het was gezellig druk in de binnenstad van Vlissingen ondanks een enkele regenbui, scheen de zon volop! De organisatie verwachte dat er zo'n 40.000 mensen het festival zouden bezoeken. Het vredesvuur kwam rond 19:00 uur aan in Vlissingen.

Ondanks dat de stroom een half uur uit viel op het hoofdpodium is de organisatie tevreden over het verloop van het festival. De Haagse groep Goldband sloot rond middernacht het festival af op het hoofdpodium. En kwam er een einde aan het Bevrijdingsfestival Zeeland 2023. 

Lees ook -  Bevrijdingsfestival Zeeland trekt 35.000 bezoekers  

Reactie schrijven

Commentaren: 0