· 

Laat je fiets gratis door de ANWB checken bij de Westerschelde Ferry

VLISSINGEN - Iedereen die op 13 en 27 mei met zijn fiets aan boord komt van de Westerschelde Ferry, kan deze gratis laten repareren.

© RTV Vlissingen

Een schroefje los? Checken of de banden nog in orde zijn? De ANWB komt twee zaterdagen langs om dit kosteloos na te kijken en te repareren. In mei is het fietsmaand bij de Westerschelde Ferry. In het kader hiervan komt de ANWB zaterdag 13 mei en zaterdag 27 mei van 10.00 tot 16.00 uur langs voor een check van de fietsen van de passagiers die dit graag willen. Het team van de ANWB staat klaar naast de speeltuin achter de poortjes. Passagiers moeten al ingecheckt zijn om gebruik te maken van deze gratis service.

Fietsers steeds groter wordende groep passagiers
Het afgelopen jaar gingen er 263.776 fietsers mee met de Ferry van Vlissingen naar Breskens en andersom. Dit is bijna de helft van alle passagiers die in totaal mee gaan. Jody van Strien van de Westerschelde Ferry vertelt: ”De belangrijkste reden voor ons om deze kosteloze check aan te bieden, is onze samenwerking met de ANWB én het graag iets willen doen voor de fietsers aan boord. Voor verschillende doelgroepen hebben we leuke acties - gekoppeld aan onze themamaanden- en in mei dus een actie voor fietsers. Dit is een steeds groter wordende groep passagiers.”

Ook vorig jaar heeft de Westerschelde Ferry deze actie in samenwerking met de ANWB georganiseerd. Het was toen een succes en dat is de reden om het dit jaar nogmaals aan te bieden.

Meer beleving, meer een uitje
De Westerschelde Ferry zet steeds meer in op beleving. De Ferry is een écht uitje en in combinatie met de verschillende arrangementen die we aanbieden met onze regionale partners, maak je er een bijzondere dag van.

Reactie schrijven

Commentaren: 0