· 

Herinrichting Smederijbaan en ingang parkeergarage Scheldeplein

Op maandag 22 mei 2023 start Lindeloof BV de werkzaamheden voor de 3e fase woonrijp maken Hellingbaan en omgeving in het Scheldekwartier. De 3e fase omvat het gedeelte Smederijbaan en de ingang parkeergarage Scheldeplein.

Rotonde en Hellingbaan  © Multranet Media

Herinrichting Hellingbaan
De werkzaamheden zijn gepland tot eind juli 2023. In deze fase wordt de omgeving opnieuw ingericht, de nieuwe inrit naar de parkeergarage aangebracht en wordt er een frame voor een windscherm geplaatst. Het uiteindelijke windscherm, met de Dedots met daarop afbeeldingen van de Scheldewerf, wordt in het najaar 2023 aangebracht.

Afsluiting en omleiding
Door de werkzaamheden is de toegang via de route De Willem Ruysstraat/Aagje Dekenstraat naar Kop van het Dok/Hellingbaan, Vrijgang en Peperdijk niet mogelijk. De Kop van het Dok/Hellingbaan, Vrijgang en Peperdijk zijn bereikbaar via de ingestelde omleidingsroute Dokwerker, Jan Weugkade en via de bypass Hellingbaan. Om de toegang tot de parkeergarage te waarborgen wordt er in deze fase een tijdelijke inrit aangebracht. Kijk voor meer informatie op: www.scheldekwartier.nl/hellingbaanwoonrijp.

Reactie schrijven

Commentaren: 0