· 

Westerschelde Ferry brengt bezoekers Festival aan Zee thuis

Vlissingen - Om bezoekers van Festival aan Zee op 27 mei makkelijk en veilig naar huis te laten gaan, vaart de Westerschelde Ferry die avond tot extra laat vanuit Vlissingen naar Breskens. Op de afvaarten van 22.48 uur en 23.48 uur is nog plek.

Westerschelde Ferry  Prins Willem-Alexander  © Multranet Media

Festival aan Zee wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd, maar voor de Westerschelde Ferry wordt het voor het eerst dat er ‘s avonds in totaal twee keer extra wordt gevaren om de bezoekers van Festival aan Zee ‘thuis’ te brengen. Op de twee afvaarten zijn er op dit moment nog 150 stoelen vrij.

Reserveren voor terugweg
De Westerschelde Ferry biedt drie verschillende arrangementen aan waar de overtocht en het festivalticket bij inbegrepen zijn. Op de website van de Westerschelde Ferry staan alle pakketten waaruit gekozen kan worden. Zowel op het ticket van Festival aan Zee als het ticket voor de Westerschelde Ferry, zit een korting. Voor degenen die al een festivalticket hebben, kunnen er ook ‘losse’ tickets voor de Westerschelde Ferry gekocht worden. Voor de heenreis is reserveren niet nodig. Voor de terugweg is het verplicht. Reserveren kan via de website van de Westerschelde Ferry.

Festival aan Zee is op het strand van Vlissingen en is van 13.00 - 23.00 uur.

Reactie schrijven

Commentaren: 0