· 

Thrillerschrijver Fedor de Groot komt naar Vlissingen

Op 27 mei komt thrillerschrijver Fedor de Groot op uitnodiging van de Vlissingse ondernemers Peter en Elles Maas van Bruna voor een Meet & Greet naar Vlissingen!

Inmiddels heeft schrijver Fedor de Groot drie thrillers op zijn naam staan: de Scandinavische thriller ‘Sønderho’, waarmee hij de derde plek wist te bemachtigen in de VN Thrillergids Publieksprijs 2022, ‘Novitsjok’, zijn tweede, zeer actuele thriller en zijn nieuwste ‘Missoula’.

De lezers zijn over de boeken enorm enthousiast
Op zaterdag 27 mei bezoekt hij in de middag de Bruna  aan de Walstraat 152 van 13:30 uur tot 15 uur. Op zoek naar een goede thriller of persoonlijk cadeau? Laat uw exemplaar signeren door de schrijver zelf.

Fedor de Groot

Reactie schrijven

Commentaren: 0