· 

Onderhoud aan de grote sluis Vlissingen nog tot 26 mei

Maandagmiddag is een sluisdeur teruggehangen in de grote sluis in Vlissingen, sinds begin mei vinden er onderhoudwerkzaamheden plaats.   

Sluisdeur teruggeplaatst  © Multranet Media

Sinds begin mei vinden er in opdracht van de Provincie Zeeland werkzaamheden aan het het buitenhoofd van de grote sluis plaats. Wat hinder voor voetgangers en fietsers op kan leveren die de trein of de Westerschelde Ferry moeten halen. Maar ook de scheepvaart zal hinder ondervinden door het onderhoud.

De grote sluis in Vlissingen is volledig gestremd voor de scheepvaart op:
Maandag 22 mei 2023 van 05:40 uur tot donderdag 25 mei 2023 17:00 uur.
In de periode van 1 mei t/m 25 mei 2023 schut de grote sluis in Vlissingen van donderdag 17:00 uur tot maandag 07:00 uur alleen over de vloedperiode. Voor informatie kunt uw contact opnemen met de Nautische Centrale Vlissingen op VHF 18.

Lees ook - Onderhoud aan buitenhoofd grote sluis Vlissingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0