· 

Symposium van 120-jarige Zeevaartschool over duurzaam transport in Westerschelde

De Zeevaartschool bestaat 120 jaar. HZ University of Applied Sciences en Scalda vieren dat woensdag 7 juni met een symposium in de Lasloods in Vlissingen.

Westerschelde © Multranet Media

Thema van de middag is ‘Duurzaam transport in en rondom de Westerschelde'. Keynotespreker is klimaatjournalist en poolonderzoeker Bernice Nooteboom wier toespraak ‘Ons wereldwijde klimaat’ als thema heeft. Daarnaast zijn er bijdragen van Jur Janse en Erik Luca van Rijkswaterstaat over autonoom transport, Klaas Visser van TU Delft over duurzame brandstof en Dimitri van Heel van MARIN. Hij gaat in op het thema human capital. Daarnaast zijn er paneldiscussies en posterpresentaties van maritieme en logistieke studenten. Het programma duurt van 13.30 tot 17.15 uur.

Reactie schrijven

Commentaren: 0