· 

ANWB tips voor veilig fietsen: controleer geregeld de bandenspanning

Zaterdag 27 mei stond bij de Westerschelde Ferry in het teken van veiligheid op de fiets. In samenwerking met de ANWB organiseerden zij een fietsdag. Vanaf 10.00 uur was er een team van de ANWB aanwezig.

ANWB Team  © Multranet Media

Zij verzorgden kleine klusjes zoals het oppompen van banden, het vastdraaien van loszittende schroefjes en het geven van advies voor bijvoorbeeld de juiste zadelhoogte. Dit alles om ervoor te zorgen dat de fietsers vanaf de Westerschelde Ferry veilig op pad kunnen met hun fiets. Piet Hamelink - Coördinator  ANWB-team Zeeland: “Op een drukke locatie bij de veerboot in Vlissingen, waar veel fietsers komen, kijken we of we de fietsers van wat tips kunnen voorzien.”

Reactie schrijven

Commentaren: 0