· 

Opening paviljoen en nieuwe activiteit op Buurt en Beweegfeest

Buurt- en beweegfeest met heropening paviljoen én opening van een grootse en nieuwe activiteit op Speelhof Hoogerzael.

Zaterdag 3 juni vanaf 10.30 organiseert Speelhof Hoogerzael in samenwerking met Middelburg Beweegt, het Buurt- en beweegfeest. Behalve een uitgebreid beweegprogramma voor jong en oud, wordt op deze dag het paviljoen heropend! Afgelopen december werd het paviljoen door een brand grotendeels verwoest, maar met de inzet van veel vrijwilligers en met dank aan vele donaties worden de deuren heropend en dat niet alleen: Hoogerzael krijgt er een mooie nieuwe activiteit bij op het terrein!

Burgemeester Bergmann van Middelburg zal om 10.30 uur het herstelde paviljoen officieel openen. Daarop volgt de onthulling van de bijzondere verrassing voor de kinderen. De kinderen die dan aanwezig zijn, kunnen als eerste gebruikmaken van deze nieuwe activiteit. De rest van de dag, tussen 12u en 16u, zijn er verschillende spelletjes, wandelingen in de wijk voor jong en oud en lekkere hapjes en taarten gemaakt door heel veel vrijwilligers.

Reactie schrijven

Commentaren: 0