· 

Inauguratie Hans Cappon tot lector Water Technology

‘Watertechnologie gaat over het juiste water op de juiste plek op het juiste moment'. In een deltagebied als Zeeland dat verzilt, vernat in de winter en verdroogt in de zomer is het een grote opgave om belanghebbenden zoals industrie, landbouw, inwoners en natuur van voldoende, kwalitatief goed water te voorzien.

HZ-locatie Het Groene Woud

In zijn lectorale rede ‘De schoonheid van water in het geding’ zet Hans Cappon van de HZ uiteen wat watertechnologie kan bijdragen aan dit vraagstuk. Hans spreekt zijn lectorale rede uit op woensdag 14 juni om 16.00 uur in de HZ in Middelburg. Vanaf 14.00 uur is er een symposium met verschillende sprekers. Het volledige programma vind je hier. Hans werkt al jaren bij de HZ. Hij heeft in 2020 het stokje overgenomen van Niels Groot, maar mede door de coronacrisis is hij nog niet geïnaugureerd.

Reactie schrijven

Commentaren: 0