· 

‘Kunstmuseum’ bij Westerschelde Ferry

Speciaal voor de Kunstmaand van de Westerschelde Ferry, veranderen de terminals in Vlissingen en Breskens de hele maand juni in een ‘kunstmuseum’ met schilderijen en kunstwerken van Anne-Marie Vermazen en Marjan Blokland - Dekker van atelier De Vloedlijn.

Westerschelde Ferry  Prins Willem Alexander  © Multranet Media

Geïnspireerd door de Zeeuwse kust, maken kunstenaressen Vermazen en Blokland - Dekker kunstwerken van kusten, water en wolken. Ter ere van de Kunstmaand zijn deze vanaf 1 juni te zien in de terminals van de Westerschelde Ferry. Jody van Strien van de Westerschelde Ferry: ‘’Het is prachtige, Zeeuwse kunst. Denk aan zonsondergangen, de vuurtoren in Westkapelle en stranden. Echte Zeeuwse beelden.’’ Ook op de beeldschermen op de Ferry zelf, worden verschillende schilderijen getoond.

Kunstwerk Anne-Marie

Kinderkunstwedstrijd
De Westerschelde Ferry nodigt kinderen uit om ook mooie kunstwerkjes te maken. Op de website www.westerscheldeferry.nl is vanaf nu een kleurplaat van de mascottes stuurman Plume, matroos Babbelaar en kapitein Ferry te downloaden. Beplak ‘m met schelpjes, stempel ‘m vol of teken of verf ‘m met de mooiste kleuren. De meest creatieve tekening wint een overtocht met de Westerschelde Ferry voor het hele gezin en een bezoek aan het Visserijmuseum. En… alle kinderen die meedoen aan de kunstwedstrijd, kunnen post van één van de mascottes verwachten.

De kleurplaten kunnen opgestuurd worden naar de Westerschelde Ferry (Westerhavenweg 2a, 4382 NM in Vlissingen) of afgegeven worden in de terminal. Meedoen kan t/m 30 juni 2023.

Reactie schrijven

Commentaren: 0