· 

Nanoah Struik geeft Vrijheidscollege i.s.m. Roze Zaterdag Goes

Op 22 juni om 19.30 uur geeft Nonoah Struik een Vrijheidscollege in ‘t Beest in Goes. Een verhaal over gendervrijheid, identiteit en zelfbeschikking, waar het manifest dathen eerder schreef als inspiratie dient.

Nanoah Struik  Foto: Tengbeh Kamara

Nanoah maakt dingen bespreekbaar die nog niet altijd vanzelfsprekend zijn. Hoe is het bijvoorbeeld om ongesteld en non-binair te zijn? En hoe werkt seks als traditionele opvattingen er niet toe doen? Nanoah maakt dingen bespreekbaar die nog niet altijd vanzelfsprekend zijn.

Vrijheidscolleges
De Vrijheidscolleges inspireren jong en oud om na te denken over de waarde van vrijheid. De in 1941 door Franklin D. Roosevelt geformuleerde Four Freedoms zijn: Vrijheid van Meningsuiting, Vrijheid van Religie, Vrijwaring van Angst en Vrijwaring van Gebrek. Het zijn de vier waarden waarop onze samenleving is gebaseerd. In de weken vóór 5 mei en op 5 mei zelf zijn de Vier Vrijheden de aanleiding voor debat en verdieping, waarbij er Vrijheidscolleges worden georganiseerd. Vrijheidscolleges zijn gratis toegankelijk. Reserveren voor het college is wel noodzakelijk.

Nanoah Struik
Nanoah Struik (die/hen) is activist, spreker, schrijver en zelfstandig ondernemer. Struik praat graag én veel over genderidentiteit en -diversiteit en doet dat bijvoorbeeld in de show De Genderkwiebus Podcast. Daarnaast is de activist bekend als ervaringsdeskundige op het gebied van non-binariteit. In diens Vrijheidscollege gaat Nanoah voorbij de basiskennis over non-binariteit. Reken op een verhaal over gendervrijheid, identiteit en zelfbeschikking, waar het manifest dat hen eerder schreef als inspiratie dient.

Gratis ticket reserveren
Via www.vrijheidscolleges.nl kunnen er gratis tickets besteld worden voor de lezing van Nanoah Struik. Er is beperkt plaats, dus wees er snel bij.

Reactie schrijven

Commentaren: 0