· 

Boekpresentatie ‘Ademhalen en Doorgaan’ Boekhandel 't Spui

U bent van harte uitgenodigd voor de boekpresentatie van deze autobiografie van Lourenza Hamelink(1976): Ademhalen en Doorgaan. 23 Jaar bij de ggz en nog steeds prettig gestoord. Het boek verschijnt op 15 juli.

© Multranet Media

Over het boek
Lourenza Hamelink beschrijft in deze autobiografie haar levensverhaal, maar ook haar (positieve) ervaringen bij de ggz. Wanneer je (eindelijk) tegen iemand durft te zeggen dat je bij de ggz loopt, krijg je negen van de tien keer een reactie met negatieve ervaringen: van de buurvrouw haar broer zijn aangetrouwde tante…Wanneer je dan ook nog vertelt dat je al ruim twintig jaar bij de ggz loopt, dan ben je of heel erg gek of ze maken je daar gek, zodat je langer in behandeling moet blijven. Dat je een complex levensverhaal hebt, daar staat niemand bij stil.

Reacties op het boek
“Wow wat een verhaal, helaas dat dit voor jou werkelijkheid is, zit met tranen in de ogen en brok in de keel.”
“Heb ik toch net even dat boek van je in één avond uitgelezen. Ik weet niet of ik helemaal in woorden kan uitdrukken wat ik ervan vind en hoe ontzettend stoer dit is!!!”
“Luchtig, subtiel maar ook confronterend.”

U bent welkom bij ons op zaterdag 15 juli a.s. 15.00 – 16.00 uur, inloop vanaf 14.45 uur.   Aanmelden kan per e-mail via info@boekhandelspui.nl of telefonisch: 0118 - 855 188

Tot zaterdag 15 juli?

Team Boekhandel 't Spui

Reactie schrijven

Commentaren: 0