· 

Festival Onderstroom begint aan boord van Westerschelde Ferry met bijzondere kapitein

Tienduizenden bezoekers worden verwacht bij Onderstroom, het festival waarbij de stad het decor is van het beste straattheater, muziek aan zee en allerlei optredens.

 © Multranet Media

Op de laatste dag van dit driedaagse festival, zondag 9 juli, stapt er een bijzondere kapitein aan boord van de Westerschelde Ferry en begint de festivaldag ‘op zee’. Op 7, 8 en 9 juli wordt Vlissingen ingenomen door tal van straatartiesten, met vermaak voor het hele gezin.

Kapitein Brakschuit
Op 9 juli begint de festivaldag met Kapitein Brakschuit, die ‘aan het roer staat’ van de Westerschelde Ferry. Deze bijzondere kapitein heet passagiers graag welkom aan boord en vertelt de meest sterke verhalen tijdens de overtocht vanuit Breskens naar Vlissingen.

Afvaarten
Op 9 juli wordt de Ferry drie keer ‘bestuurd’ door Kapitein Brakschuit: om 11.18 uur, 12.18 uur en 13.18 uur vanuit Breskens. Vooraf reserveren is niet mogelijk. Tickets kunnen vooraf via de website of ter plaatse in de terminal van Breskens gekocht worden.

De straattheatervoorstellingen van Festival Onderstroom zijn gratis, met uitzondering van de Festival Specials. Voor deze laatste zijn tickets te bestellen via festivalonderstroom.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0