· 

Denk mee over de vernieuwing van de Van Dishoeckstraat

De gemeente Vlissingen gaat de openbare ruimte in de Van Dishoeckstraat (tussen de Paul Krugerstraat en De Willem Ruysstraat) vernieuwen.

Van Dishoeckstraat  © Multranet Media

”Dit betekent dat we veel gaan aanpakken: van bestrating tot riolering en van openbare verlichting tot groen. De straat wordt ingericht als fietsstraat en er worden meer parkeervakken gerealiseerd. Waar mogelijk proberen we extra groen aan te brengen. Beplanting en groenvakken zijn belangrijk voor een goede afvoer van regenwater. Daarnaast helpt het groen om de omgeving in hete zomers koeler te maken.” Laat de gemeente weten via de gemeentelijke website

Denk en doe mee
Bewoners kunnen tot en met 1 september 2023 via de website www.doemeevlissingen.nl meedoen en meedenken over de herinrichting van de straat. Bewoners kunnen hier het schetsontwerp bekijken voor de straat. Daarnaast kunnen zij een reactie achterlaten en een vraag stellen.

Inloopbijeenkomst
Op woensdag 19 juli 2023 organiseren we een inloopbijeenkomst in het stadhuis, Paul Krugerstraat 1 in Vlissingen (ingang Stadhuisplein). U bent welkom vanaf 18.30 uur om het ontwerp te bekijken. De avond zal om 21.00 uur afgelopen zijn. Natuurlijk is er de gelegenheid om vragen te stellen.

Schetsontwerp
Het schetsontwerp wordt uiteindelijk verder uitgewerkt tot een voorlopig ontwerp. Waar dit kan worden ook de reacties meegenomen in het voorlopig ontwerp. Het voorlopig ontwerp wordt daarna uitgewerkt in een definitief ontwerp. Meer informatie vindt u op de website www.doemeevlissingen.nl

Bron: Gemeente Vlissingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0