· 

Kermis Vlissingen weer terug in het centrum

De Vlissingse Kermis vindt van vrijdag 14 tot en met zondag 23 juli 2023 plaats op en rondom het Bellamypark in de Vlissingse binnenstad.

Bellamypark kermis Vlissingen © Multranet Media

Op 12 juli begon de opbouw van de Kermis en vrijdag 14 juli om 13.00 uur ging de kermis van start. De gemeente Vlissingen wil dat dit evenement met de tijd meegaat, veel mensen aanspreekt en dat het ook blijft passen in de stad. Om die reden is ervoor gekozen om de Kermis dit jaar te organiseren op en rondom het Bellamypark.Bij wijze van proef werd de kermis vorig jaar opgesteld in het Scheldekwartier, van dat idee is de gemeente inmiddels teruggekomen.

Hoogtepunt van de kermis is de vuurwerkshow. Dat wordt donderdagavond 20 juli vanaf 22.30 uur afgestoken op een ponton in de Westerschelde. Meer informatie over de kermis en openingstijden via deze website.

Reactie schrijven

Commentaren: 0