· 

Vlissingen Zingt meezingfeest op het Bellamypark, zing je mee?

Op zaterdag 5 augustus 2023 om 19:30 uur barst op het Bellamypark voor de veertiende (!) keer het gezelligste meezingfeest van Nederland los.

Vlissingen Zingt 2022  Foto: Marjolein Klare

Meezingkrant
Dit gratis toegankelijke evenement is een jaarlijks hoogtepunt op de Vlissingse festiviteitenkalender. In het repertoire zitten Engels- en Nederlandstalige evergreens maar ook de Franse en Duitse cultuur ontbreekt niet. Van super hits uit de jaren ’80 tot de hits van dit moment. Een favoriet lied zit er voor iedereen wel bij! De teksten van de liedjes staan in de huis aan huis op Walcheren verspreidde meezingkrant en zijn mee te lezen op grote ledschermen. De presentator, de sfeermakers op het podium en de sterren op het plein zorgen voor de unieke sfeer en saamhorigheid die ontstaat tijdens het samen zingen.

Je stem laten horen
Want wat is er nu leuker dan samen met vrienden, familie en andere muziekliefhebbers uit volle borst mee te zingen met de grootste hits van toen en nu? Muziek verbindt en er is niets zo bevrijdend als je stem laten horen en helemaal opgaan in de muziek. Of je gewoon graag meezingt onder de douche in je eentje of een zanger met publiek gewend bent, dat maakt bij ons echt niet uit. Valse kraaien of zuivere sopranen, iedereen is welkom!
Vlissingen Zingt begint om 19.30 uur met The Bandits. Na dit optreden betreden de sfeermakers het podium en is het tijd om heel Vlissingen, van jong tot oud te laten meezingen.

Vlissingen Zingt, het enige evenement waarbij het publiek de ster van de avond is!

Vlissingen Zingt op 5 augustus. Zing je mee?

Vlissingen Zingt - zaterdag 5 augustus 2023 – 19.30 uur
Bellamypark
Vlissingen
www.facebook.com/vlissingenzingt en www.nederlandzingtmee.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Herman Knop (donderdag, 03 augustus 2023 19:28)

    En als het regent wat dan.??