· 

Meer zon en hogere temperaturen

De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en neemt de kans op regen af in Vlissingen. De temperatuur stijgt tot 24 °C overdag, 's nachts is het ongeveer 15 °C. De wind draait geleidelijk naar het noordoosten en is matig, windkracht 3. Vanaf vrijdag neemt de kans op neerslag af en wordt het overdag kouder, maar 's nachts warmer.

© Multranet Media

Woensdag 9 augustus
Zonnige perioden en overwegend droog
Woensdag start op de meeste plaatsen droog, al kan in het oosten lokaal nog een bui vallen. Onder invloed van een uitloper van een hogedrukgebied neemt de westenwind in kracht af, waardoor het kwik verder kan oplopen richting 19 graden op de Wadden en 22 of 23 graden in het zuiden van het land.

Donderdag 10 augustus
Vrij zonnig en regionaal zomers warm
Onder de vleugels van een hogedrukgebied wordt het donderdag regionaal zomers warm. In het zuiden kan het lokaal zelfs 27 graden worden. Alleen in het noorden is het een paar graden minder warm met daar zo'n 22 graden. De wind is zwak van kracht en draait geleidelijk naar het oosten tot zuidoosten.

Vrijdag 11 augustus
Opnieuw vrij warm, maar kans op een bui neemt toe
Ook vrijdag blijft de wind uit zuidelijke richtingen waaien, waardoor het waarschijnlijk opnieuw op grote schaal zomers warm wordt. Er is daarbij een mix van wolken en zon. In de loop van de middag en avond neemt de kans op enkele regen- of onweersbuien vanuit het westen toe.
Bron:Weerplaza

Reactie schrijven

Commentaren: 0