· 

Reserveren nodig bij Westerschelde Ferry tijdens Rescue Vlissingen

Topdrukte bij Rescue Vlissingen verwacht: reserveren voor Westerschelde Ferry nodig - Met 45.000 bezoekers in 2018 werd Rescue Vlissingen druk bezocht.

Westerschelde Ferry  © Multranet Media

Veel bezoekers kozen voor de Westerschelde Ferry om bij het grootste hulpverleningsevenement van Nederland te komen. Om dit jaar, op 9 augustus, lange rijen te voorkomen, is het nodig om vooraf te reserveren voor de Ferry.
Op de boulevard Evertsen in Vlissingen is van alles te zien voor de duizenden belangstellenden. Een innovatie zoals de Medical Drone Service, een drone die eraan moet bijdragen om de zorg in heel Nederland toegankelijk en beschikbaar te houden. Ook kan gekeken worden naar een demonstratie van een politiehelikopter die een baanbrekend reddingsmiddel heeft: de ‘Rescue Stick’. Zodra deze stick in aanraking komt met water, blaast het zich op tot een drijvende boei voor drenkelingen.

Extra afvaarten
Om alle bezoekers die met de Westerschelde Ferry naar Rescue gaan te vervoeren, moeten passagiers vooraf reserveren. Dit om vooraf in te schatten hoeveel passagiers we kunnen verwachten en of het nodig is om extra capaciteit in de vorm van bussen in te zetten. Voor de terugweg zijn er twee extra afvaarten: om 18.18 uur en om 19.18 uur. Als we vooraf zien dat bepaalde afvaarten al helemaal volgeboekt zijn, kan er voor deze bussen gereserveerd worden. Reserveren voor de Ferry en bussen (nadat de Ferry vol zit) kan via deze link.

Met de Westerschelde Ferry heb je er bij aankomst bij Rescue al een belevenis opzitten. De twee boten, de Prins Willem-Alexander en de Prinses Máxima, brengen je niet alleen van A naar B, maar zorgen ook voor een uniek uitje. De geur van de zee, het eindeloze uitzicht over het water en containerschepen die zo dichtbij komen dat je ziet hoe immens groot ze zijn.

Bellen blazen vanaf het achterdek
Speciaal voor de zomer, is er in de maanden juli en augustus een entertainmentprogramma. Denk aan een kleurwedstrijd, bellenblazen vanaf het achterdek van de Ferry, ballonnen vouwen, Hollandse spelletjes in XXL-formaat, tijdelijke tattoos zetten en dansen op kinderhits rondom de speeltuinen in Vlissingen en Breskens.

Reactie schrijven

Commentaren: 0