· 

Jaarlijkse Midzomernachtmarkt vrijdag 4 augustus

Begin augustus wordt elk jaar de Midzomernachtmarkt gehouden op de boulevards van Vlissingen. Met over de hele lengte van de boulevards staan er rond de 300 kramen.

© Multranet Media

Je kunt er terecht vanaf vanaf 19:00 tot 01:00 uur voor bijvoorbeeld woningdecoratie, schoonmaakspullen, snoep, noten, sieraden (zelfgemaakte), kleding en nog vele andere dingen. Ook is er op het gebied van eten en drinken een groot aanbod zoals: hamburgers, friet, Surinaams en Indonesisch. Op het gebied van vermaak kun je muziek verwachten van Louisiana Rhythm Boys en voor de kinderen is er de Esmeralda de Balonnenkoningin. En op de terrassen van de horeca kun je natuurlijk ook terecht voor een hapje of een drankje.

Vuurwerk ter afsluiting
En ter afsluiting van de Midzomernachtmarkt (om 00.30) uur is er het traditionele spectaculair vuurwerk wat voor de boulevard vanaf een ponton zal worden afgestoken.   

Reactie schrijven

Commentaren: 0