· 

Laatste laag asfalt aangebracht wegdek rondom de parkeergarage

Donderdag 3 augustus van 18.00 uur tot en met vrijdag 4 augustus 6.00 uur was de parkeergarage Scheldeplein afgesloten voor alle verkeer.

© RTV Vlissingen

Dit in verband met het aanbrengen van de laatste laag asfalt op het wegdek rondom de parkeergarage Scheldeplein. Ook zal de belijningen en markeringen worden aangebracht. De werkzaamheden zijn onderdeel van de 3e fase woonrijp maken van de Hellingbaan.

Herinrichting Smederijbaan en ingang parkeergarage Scheldeplein
Op maandag 22 mei 2023 is aannemer Lindeloof BV gestart met de werkzaamheden voor de 3e fase woonrijp maken Hellingbaan en omgeving in het Scheldekwartier. De 3e fase omvat het gedeelte Smederijbaan en de ingang parkeergarage Scheldeplein.

Herinrichting Hellingbaan
De werkzaamheden zijn gepland tot eind juli 2023. In deze fase wordt de omgeving opnieuw ingericht, de nieuwe inrit naar de parkeergarage aangebracht en wordt er een frame voor een windscherm geplaatst. Het uiteindelijke windscherm, met de Dedots met daarop afbeeldingen van de Scheldewerf, wordt in het najaar 2023 aangebracht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0