· 

Weersverwachting de komende dagen

Het is een heldere nacht en regionaal komt nevel of grondmist voor. Het kwik daalt bij weinig wind naar 12 tot 14 graden. In de ochtend breekt de zon door en wordt het een warme zomerdag met landinwaarts wat stapel bewolking.

Badstrand Vlissingen  © Multranet Media

De temperatuur stijgt naar 23 graden aan zee tot 27 of 28 in het zuidoosten en uiterste oosten. Donderdag neemt de bewolking gedurende de dag geleidelijk toe. Het wordt broeierig warm met maxima tussen 23 graden aan zee tot 26 of 27 graden in het (zuid) oosten.

Het zo goed als droog in Vlissingen, met donderdag kans op onweer. Overdag wordt het ongeveer 23 °C en 's nachts blijft de temperatuur rond 17 °C. De wind is matig, windkracht 3. In het weekend neemt de kans op neerslag toe en wordt het overdag kouder met temperaturen rond 18 °C.

Reactie schrijven

Commentaren: 0