· 

Gemeente gaat gft-afvalemmers uit delen

De afgelopen weken zijn op meerdere plekken in de binnenstad gft-cocons geplaatst een aantal volgt binnenkort.

Gft-afvalemmer en 3 rollen composteerbare afvalzakjes

Vanaf nu kunnen dus alle inwoners van de gemeente Vlissingen, ook die met een hoogbouwwoning of woning zonder vrije achterom, hun gft-afval gescheiden aanbieden!

Dat is belangrijk, want de gemeente Vlissingen wil de gemiddelde hoeveelheid restafval per inwoner terugdringen naar uiteindelijk 100 kg per jaar. Dat is beter voor het milieu (restafval moet immers verbrand worden) én goed scheiden zorgt voor minder kosten. En daarbij geldt: elk kilootje telt!

Woon jij in de binnenstad, in een flat of appartement (hoogbouwwoning) of woning zonder vrije achterom? Dan krijg je de komende weken eenmalig een gratis gft-afvalemmer en 3 rollen composteerbare afvalzakjes aangeboden. Zo helpt de gemeente je graag op weg bij het scheiden van je gft-afval.

Medewerkers van het promotieteam komen huis-aan-huis bij je langs om dit te bezorgen. Eerder heb je hierover een brief gehad van de gemeente Vlissingen. Ben je niet thuis op het moment dat ons team bij je aan de deur komt? Dan krijg je een flyer in de bus. Daarop lees je wat je dan kunt doen! Dus houd je bel of brievenbus goed in de gaten!

Bron en foto: Gemeente Vlissingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0