· 

Studenten trappen nieuw studiejaar af met Kickoff Festival Zeeland

Donderdag 31 augustus trappen studenten in Zeeland het studiejaar gezamenlijk af op het Hof van Tange in Middelburg tijdens Kickoff Festival Zeeland.

Archieffoto (2022) Kickoff Festival Zeeland in Vlissingen  © RTV Vlissingen

Kickoff Festival Zeeland is hét studentenfestival voor studenten van de HZ University of Applied Sciences, Scalda en University College Roosevelt, met optredens van onder andere Poke, Freddy Moreira en Mr. Belt and Wezol.

Ook Gladde Paling, een van de heetste acts van het moment komt op 31 augustus naar het Hof van Tange. Deze DJ/ producer is binnen korte tijd bekend komen te staan om zijn vernietigende producties vol bekende soundbites en memes. Naast deze acts beklimmen ook regionale dj’s Team Peach, en Lisa Louise het podium van het studentenfestival.

Student Market
Naast het podium met dj-acts, presenteren op de Student Market verschillende bedrijven en organisatie zich aan de studenten. Studenten kunnen in gesprek met hun toekomstige werkgevers en ontmoeten studentenverenigingen en aanbieders van studentenfaciliteiten. Op de Student Market vinden zij onder andere een twisterspel, roller derby clinic en rad.

Kickoff Festival Zeeland
Kickoff Festival Zeeland is geopend van 15.00 tot 23.00 uur en is gratis toegankelijk. Studenten dienen vooraf met hun emailadres van de instelling waar zij studeren een ticket te bestellen via deze website. Zij mogen per persoon
1 introducee meenemen.  Zonder ticket is er geen toegang tot het festival.

Het festival is een gezamenlijk initiatief van onderwijsinstellingen HZ University of Applied Sciences, Scalda en University College Roosevelt. Het festival wordt georganiseerd met steun van Provincie Zeeland, Gemeente Vlissingen en verschillende partners en sponsoren. Het festival vindt om het jaar plaats in Vlissingen en Middelburg.

Reactie schrijven

Commentaren: 0