· 

Mooi nazomerweer in september

Het wordt morgen zonnig en droog in Vlissingen. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 28 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 24 °C.

Badstrand Vlissingen  © Multranet Media

Volop nazomer
De komende dagen is het zonnig en droog in Vlissingen. Overdag wordt het ongeveer 28 °C en 's nachts blijft de temperatuur rond 19 °C. De wind is matig, windkracht 3. Na het weekend neemt de kans op neerslag toe en daalt de temperatuur tot 19 °C overdag en 15 °C 's nachts.

Vrijdag 8 september: weinig verandering
Ook vrijdag is het zonovergoten en zomers tot tropisch warm. De temperatuur stijgt naar 29 tot 31 graden, alleen op de Waddeneilanden is het met maximaal 27 graden minder heet.

Zaterdag 9 september: mogelijk mistige start
Waarschijnlijk gaat de dag mistig van start, maar gedurende de ochtend lost de mist snel op. De wind draait naar noordelijke richtingen en overdag is wat meer bewolking aanwezig dan voorgaande dagen. Desondanks schijnt de zon flink. Op grote schaal wordt het 25 tot 30 graden.

Tot en met maandag blijft het waarschijnlijk zeer warm. Dinsdag wordt de hitte waarschijnlijk verdreven. Dit gaat dan gepaard met regen-en onweersbuien. Na het warme weer volgt een licht wisselvallig weertype met maxima die een stuk lager uitkomen.

Bron:Weerplaza

Reactie schrijven

Commentaren: 0