· 

Onderzoeksplatform KRO-NCRV Pointer neergestreken in Vlissingen

Sinds woensdag 6 september zit in de Walstraat (nummer 64) in Vlissingen het journalistieke onderzoeksplatform van KRO-NCRV's Pointer, aanwezig met een pop-up redactie. 

KRO-NCRV Pointer Pop-up in de Walstraat 64  © Multranet Media

Onderzoeksjournalisten van Pointer, het journalistieke onderzoeksplatform van de KRO-NCRV, doen samen met PZC een maand lang onderzoek in Zeeland. Zoals de hinder van toerisme, verschraling van de zorg en het verdwijnen van publieke voorzieningen. Ze zitten deze hele maand in een leeg winkelpand in Vlissingen waar bewoners kunnen binnenlopen om tips te geven en te vertellen wat de pop-up redactie moet uitzoeken.

De pop-up redactie van KRO-NCRV Pointer  © Multranet Media

Stuur je tip in via deze site, of kom langs bij de Pointer Pop-up, in de Walstraat 64. We zijn woensdag tot en met zaterdag aanwezig van 10:00-18:00 uur. (Op zaterdag 9 september is de pop-up winkel gesloten).

Loop je ergens tegenaan of wil je een misstand aankaarten? Kom langs op de Walstraat 64 in Vlissingen voor een luisterend oor en een goede kop koffie. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met je verhaal en je hoeft ook niet meteen op camera.  Voor meer informatie kijk je op de website van KRO-NCRV Pointer.  

Reactie schrijven

Commentaren: 0