· 

Boekpresentatie Meindert Inderwisch ‘Slikken of stikken’

Op zaterdag 16 september is er een boekpresentatie bij Boekhandel 't Spui en zal Meindert Inderwisch worden geïnterviewd door schrijver en ex-psychiater Bram Bakker.

Meindert Inderwisch slikte ooit 65 slaappillen per etmaal. Hij was verslaafd geraakt omdat een depressie hem uit zijn slaap hield. Uit schaamte ging hij slikken. Inderwisch werkte 17 jaar als psychotherapeut in de G.G.Z.-verslavingszorg. Hij verloor twee stiefbroers, een stiefzusje én zijn moeder aan hun verslavingen. In Slikken of Stikken gebruikt hij deze drie invalshoeken (verlies in de familie, zelf verslaafd zijn geweest en als psychotherapeut in de verslavingszorg) om mensen te helpen die verstrikt zijn geraakt in hun verslaving aan medicijnen.

Het boek van de Vlissingse Meindert Inderwisch, Slikken of stikken, ligt in de winkel!

Aanmelden voor de presentatie kan via info@boekhandelspui.nl of telefonisch op 0118-855188.

Waar: Boekhandel 't Spui
Tijd: 15.00 uur 

Reactie schrijven

Commentaren: 0