· 

Hertz opent drie nieuwe vestigingen via Autolease Twente

Sinds 11 september heeft autoverhuurbedrijf Hertz haar netwerk uitgebreid met een nieuwe vestiging in Hengelo via de samenwerking met Autolease Twente. De opening van de vestigingen in Almelo en Enschede zal later in het jaar plaatsvinden.

Personen op de foto v.l.n.r.: Eric Siewers, Saskia Laan, Brent Anderson, Maik Jansen, Frans Meijer, Gerben Lesscher.
Erik van den Mosselaar, Pieter Verhaegen.

Met de toevoeging van Autolease Twente als franchisenemer verbetert Hertz de dekking van het verhuurnetwerk in het oosten van het land. De eerste vestiging wordt geopend aan de Vosboerweg 5 in Hengelo. Later zal in samenwerking met Autogroep Twente nog een tweetal additionele vestigingen geopend worden in Almelo en Enschede.

Maik Jansen, eigenaar van Autolease Twente en Frans Meijer, hoofd verhuur, zijn blij met het toevoegen van Hertz aan de bestaande autoverhuur activiteiten. “Hertz is een toonaangevende speler in de autoverhuur en marktleider in Nederland. Als franchisenemer van Hertz kunnen wij een groot aantal zakelijke klanten in de regio Twente toevoegen aan onze huidige autoverhuuractiviteiten.”

Eric Siewers, General Manager van Hertz Benelux, zegt: “Autolease Twente is een ambitieuze organisatie en waarin wij een uitmuntende partner zien voor de regio Twente. Met deze uitbreiding kunnen wij de huidige zakelijke klanten in het oosten van het land efficiënter bedienen en vergroten wij de mogelijkheid voor het toevoegen van nieuwe klanten.

Reactie schrijven

Commentaren: 0