· 

Openluchtsamenkomst bij het Nollebos

Stadskerk Vlissingen organiseerde 17 september 2023 een Openluchtsamenkomst bij het Nollebos.

Openluchtsamenkomst  © RTV Vlissingen

Zij deden dit met verschillende christenen uit Vlissingen en omstreken, waarbij Stadskerk Vlissingen een initiërende en verbindende rol heeft. De aanbidding tijdens de Openluchtsamenkomst werd geleid door het team van Worship Zeeland. Als gast was Daniel van Deutekom uitgenodigd als spreker.

Waarom?
Om als christenen in Vlissingen en omstreken samen te komen en te laten zien dat er meer is dat ons bindt dan dat ons scheidt. Om met elkaar als christenen samen de Naam van Jezus te eren en aanbidden. Om in het openbaar een geestelijke proclamatie te doen als Stadskerk Vlissingen. Om naar buiten te treden als kerk en zichtbaar te maken dat de kerk in Vlissingen leeft

Reactie schrijven

Commentaren: 0