· 

Begin van de week veel wind

Na een periode van veel zon en warmte maar weinig wind, start de nieuwe week met een paar dagen met veel wind.

© RTV Vlissingen

Er stond maandag 18 september een vrij krachtige tot harde wind. En ook dinsdag is het ronduit herfstachtig met een vrij krachtige tot harde zuidwestenwind, aan zee kan tijdelijk windkracht 8 komen te staan. Maximum morgen rond 19 graden. Woensdag is er wat minder wind en is het overwegend droog.

De komende dagen wordt het geleidelijk minder bewolkt en is de kans op regen hoog in Vlissingen. De temperatuur daalt tot 18 °C overdag en 13 °C 's nachts. De wind waait uit het zuiden en is vrij krachtig, windkracht 5. In het weekend neemt de kans op neerslag weer af en wordt het overdag warmer met temperaturen rond 21 °C.

Reactie schrijven

Commentaren: 0