· 

Burendag bij Museum Scheldewerf

Op 23 september is het weer Nationale Burendag, een initiatief van het Oranje Fonds en Douwe Egberts.

Museum Scheldewerf  © Multranet Media 

Een dag om als buurt gezellig samen te komen en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Ook in Vlissingen kun je meedoen aan gezellige activiteiten. Uiteraard kun je op veel plekken koffiedrinken met een zelfgemaakte lekkernij, maar er is meer te beleven. Denk daarbij aan spelletjes en barbecues. Benieuwd naar alle andere activiteiten? Check dan deze kaart! 

Voor de eerste keer doet dit jaar ook Museum Scheldewerf mee aan de Burendag
Gratis entree voor buurtbewoners en ideeën gevraagd om de buurt te verbeteren en meer bij het museum te betrekken. Buurteam -Zuid is ook vertegenwoordigd. Neem wat lekkers mee voor bij de gratis koffie/thee/siroop bij de Oranje partytent.

Voor kinderen is er o.a. een stormbaan in de vorm van een boot. Bezoekers worden opgeroepen om zelf nog iets lekkers mee te nemen. Van 13 tot 17 uur zijn bewoners van de Rode Buurt en buurten rondom het museum welkom in het museum

Reactie schrijven

Commentaren: 0