· 

Klanttevredenheidsonderzoek Orionis Walcheren

Zijn de cliënten van Orionis Walcheren tevreden over de sociale dienst, de hulp bij een terugkeer naar werk en de sociale werkvoorziening?

Orionis Walcheren  © Multranet Media

Onafhankelijk onderzoeksbureau
Goede dienstverlening is belangrijk. Onderzoeksbureau Facit (een onafhankelijk onderzoeksbureau) werkt hier aan mee. Samen met hen hebben we de vragenlijst voor dit onderzoek gemaakt. Door het beantwoorden van een paar korte vragen kunt u ons helpen te verbeteren. De vragen gaan over uw ervaring met onze dienstverlening. 1400 klanten ontvangen begin oktober een uitnodiging van ons om het onderzoek in te vullen.  

Meedoen is anoniem
Het invullen van de vragenlijst gebeurt online en kost ongeveer 5 minuten. Invullen kan tot en met dinsdag 31 oktober. De antwoorden worden verzameld door onderzoeksbureau Facit en blijven anoniem. Facit geeft geen persoonlijke gegevens aan ons door. Wij weten dus niet of u de vragen heeft ingevuld en ook niet wat u heeft ingevuld. Hebt u geen uitnodiging voor het onderzoek gekregen en wilt u toch graag meedoen? Dan kunt u het onderzoek via deze link invullen.

De resultaten
Door de resultaten van het onderzoek weten we waar we dingen kunnen verbeteren. We verwachten deze begin 2024 te kunnen delen.

Bron: Orionis Walcheren

Reactie schrijven

Commentaren: 0