· 

Anita Pijpelink: Dé Keuze voor Een Duurzame en Eerlijke Toekomst in Zeeland

Middelburg, 8 november 2023 - Zeeland, een provincie van schoonheid en traditie, heeft een nieuwe kampioen voor haar belangen: Anita Pijpelink.

Anita Pijpelink

Anita is voorgedragen voor een prominente 22e plaats op de GroenLinks-PvdA kandidatenlijst, en haar visie op een rechtvaardige en duurzame toekomst spreekt velen aan. Anita brengt een schat aan ervaring mee, vooral op het gebied van klimaatadaptatie.

Ze staat klaar om zich in te zetten voor onderwijs, gezondheidszorg, betaalbare huisvesting en het beschermen van ons milieu. Haar overtuiging is simpel maar krachtig: gelijke kansen voor iedereen.

Met Anita als vertegenwoordiger kunnen we rekenen op een stem die het Zeeuwse erfgoed koestert, terwijl ze streeft naar een toekomst die zowel rechtvaardig als groen is. Dit is de kans om te stemmen voor een Zeeuwse vrouw die écht geeft om onze provincie. Stem voor Anita Pijpelink en maak Zeeland nog mooier!

Reactie schrijven

Commentaren: 0