· 

Start verhuur 9 kleinere eengezinswoningen Verkuijl Quakkelaarstraat

Op maandag 13 mei om 20.00 uur start l’escaut met de verhuur van negen kleinere eengezinswoningen in de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen.

Foto-impressie van het voorlopig ontwerp, aan deze impressie kunnen geen rechten worden ontleend

l’escaut kiest voor sloop en vervangende nieuwbouw van negen bestaande woningen in de Verkuijl Quakkelaarstraat. Er komen negen duurzame, kleinere eengezinswoningen voor terug.

Over het project
l’escaut kiest voor sloop en vervangende nieuwbouw aan de Verkuijl Quakkelaarstraat. Het woongebouw ligt aan de Verkuijl Quakkelaarstraat 232-244 (even nummers), Callenfelsstraat 40 en Winkelmanstraat 39, in het oostelijk deel van de Rooie Buurt. Op de plaats van het huidige woongebouw bouwen we 9 kleinere eengezinswoningen terug. De woningen passen bij de uitstraling van de woningen in de buurt en zijn duurzaam. Daardoor leveren ze voor toekomstige huurders lage energielasten en een hoog wooncomfort op.

V&V Bouw uit Nieuwerkerk gaat de woningen bouwen. De woningen zijn Modulo woningen. Dit betekent dat ze de woningen van tevoren (prefab) in een fabriek bouwen. Zo hoeven de woningen op het bouwterrein alleen nog neergezet en aangesloten te worden. Op deze manier kunnen we sneller bouwen en zorgen we voor kwalitatief hoogwaardige woningen tegen een betaalbare prijs. Bovendien zijn Modulo woningen heel duurzaam doordat er bijna geen CO2 uitstoot is tijdens de bouw.

Meer informatie over de woningen in de Verkuijl Quakkelaarstraat vind je op deze pagina.

Reactie schrijven

Commentaren: 0