· 

Feestelijke start bouw De Admiraliteit op donderdag 30 mei

In november 2023 tekenden we een overeenkomst met Bouwgroep Peters voor de nieuwbouw van 23 eengezinswoningen en 27 appartementen voor de sociale verhuur in de Scheldewijk.

Foto © Multranet Media

Op 30 mei vindt de feestelijke start van de bouw van De Admiraliteit plaats.

De Admiraliteit
De Admiraliteit ligt in de Scheldewijk aan De Baloeranstraat, De Maipustraat, De Insulindestraat en de Willem Ruysstraat en is de vijfde deellocatie in de Scheldewijk. We bouwen hier 23 duurzame eengezinswoningen en 27 duurzame appartementen voor de sociale verhuur. De rijwoningen bestaan uit drie blokken van 9, 8 en 6 woningen. Door de positie van de appartementen ten opzichte van de woningen ontstaat er een parkeerhof voor bewoners. Voor een eenduidige uitstraling tussen de eengezinswoningen en de appartementen wordt één materiaal plint toegepast aan de buitenkant van de woningen. In het ontwerp van het appartementencomplex zijn enkele verwijzingen naar het maritieme verleden van Vlissingen verwerkt.

Scheldekwartier
De Admiraliteit is gelegen in de Scheldewijk, onderdeel van het Scheldekwartier. Een maritiem stadsdeel in ontwikkeling in de binnenstad van Vlissingen. Tot en met 2027 bouwt l’escaut tweehonderd sociale huurwoningen in de Scheldewijk.

Reactie schrijven

Commentaren: 0