· 

Rotary Club Roeselare Classic Car Rally strijkt neer in Vlissingen

Vrijdag middag 7 juni was er een Oldtimertour georganiseerd door de Rotary Club Roeselare.

Aankomst Rotary Club Roeselare Classic Car Rally  Foto © Multranet Media

Aan het einde van de middag arriveerden de deelnemers van de Classic Car Rally in Vlissingen op het parkeerterrein naast CineCity aan de Kenau Hasselaarstraat. De meeste deelnemers die aan de Classic Car Rally deelnamen kwamen uit de omgeving van Roeselare België. Er waren oldtimers te zien zoals Mercedes, Alfa Romeo, Porsche, MG en een Chevrolet Corvette Stingray uit de jaren 50 en een Ford Mustang.

Rond de klok van 17.30 uur stonden op het parkeerterrein een 75 classic oldtimers. De deelnemers brachten de avond en de nacht door in het Fletcher Hotel Arion. Zaterdag 8 juni vertrekken ze weer en leggen ze nog een route af van zo’n 140 kilometer. RTV Vlissingen maakte een verslag van de aankomst in Vlissingen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0