· 

Nu ook een Kippie in Vlissingen

Op 27 juni was het eindelijk zo ver. Kippie Vlissingen opende haar deuren, de gloednieuwe winkel aan de Walstraat in Vlissingen, wordt gerund door Michel van Manen. 

Kippie Vlissingen  © RTV Vlissingen

De winkel werd om 09:00 uur feestelijk geopend en konden de eerste klanten profiteren van de feestelijke aanbiedingen. Michel van Manen, de gedreven ondernemer achter deze nieuwe vestiging, zag uit naar de opening van de winkel aan de Walstraat 106.

Trekpleister voor de stad Vlissingen
"Het is geweldig om Kippie naar Vlissingen te brengen. We hebben een ruim assortiment met producten, van heerlijke kipgerechten tot verrukkelijke maaltijden die je thuis gemakkelijk kunt opwarmen. Ik kan niet wachten om de lokale gemeenschap te verwelkomen in onze winkel," aldus Michel van Manen. De winkel belooft een ware trekpleister te worden door zijn locatie in de stad van Vlissingen.

Lees ook -  Feestelijke opening van Kippie in Vlissingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0