Adverteren via de website van RTV Vlissingen.

Bij deze bieden we u de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen via RTV Vlissingen.nl stuur een foto op van uw bedrijf, organisatie, vereniging aan ons op en de link van uw website. U bereikt dan dagelijks ruim 400 bezoekers per dag via onze website. 

Kosten eenvoudige advertentie
De kosten voor een eenvoudige advertentie foto en een link naar uw website bedragen € 25 euro per maand, en voor 3 maanden € 50 euro.

Uitgebreid pakket adverteren
Wilt u een nog groter bereik generen (publiek) adverteren via ons media aanbod dat is mogelijk via het uitgebreide pakket. We zijn ook actief via de sociale media zoals Twitter en Facebook en YouTube. Voor een bedrag van € 50 euro per maand plaatsen we uw bericht (link en foto) niet alleen via onze website maar ook via Twitter en Facebook. Zo bereikt u een groot aantal potentieel aan kopers.

Promotie video
Ook is het mogelijk om een korte promotie video te laten maken van uw bedrijf, deze zal via onze website worden gepubliceerd via de rubriek Vlissingse Zaken. Maar ook via Zeelandnet (video) waar we een groot bereik hebben in Zeeland zal de video te zien zijn. De video's worden daar dagelijks honderden keren bekeken. Een promotievideo laten maken via RTV Vlissingen kost u eenmalig € 75 euro. 

Wilt u meer weten over het adverteren via de website van RTV Vlissingen.nl vul dan het informatieformulier in!